Home » Weekend/kamp

Groep weekendje

Op de Minioren na hebben alle groepen, eens per seizoen, een weekendje "weg". Ver weg gaan we vaak niet, maar het is wel oergezellig en ondertussen ook leerzaam. Vooral de jongere kinderen kunnen een beetje ervaren hoe het is om "weg te zijn"met Jong Nederland. We zien het dan ook voor hen als een voorbereiding op het kamp.

Vrijwilligers leren leden kennen, leden leren vrijwilligers kennen en dat allemaal met leuke activiteiten aangepast op de groep. De vrijwilligers bepalen zelf de inhoud van een weekendje en zorgen ook voor een locatie, eten en drinken en een gezellige, leuke inhoud!

Informatie voor een weekendje ontvang je via de eigen groep.

 

Kamp

WEBSITE KAMP JONG NEDERLAND DIESSEN

Het hoogte punt van het seizoen, het zomerkamp, wat standaard plaats vind in de eerste week van de zomervakantie ( basisschool ZUID)! Op de Minioren na gaan alle groepen op kamp. Vaak hebben de oudste groepen een eigen programma ( wat soms ook op een andere locatie plaats vind). De Maxioren en Junioren verblijven op dezelfde locatie.

Traditie getrouw bivakkeren we in tenten van de vereniging., ook al gaan we naar een locatie waar een gebouw aanwezig is. De locatie word tijdig vastgelegd door de "kamplocatie verantwoordelijke" van afdeling Diessen.

Het programma word samengesteld door een aantal vrijwilligers van de eigen afdeling.

kamp tips ouders
Word – 18.1 KB 11 downloads