Home » Agenda en activiteiten » Actie's en Evenementen

PIETEN ACTIE

 

In 2016 is Jong Nederland Diessen gestart met de Jong Nederland Diessen Pieten actie. We vroegen mensen om adressen door te geven van mensen die wel een pietenbezoek konden gebruiken als "opkikker", "een hart onder de riem"of "welverdiende attentie". Daarnaast benaderden we bedrijven om pakjes te doneren.

We maakten geen namen bekend van diegene die we bezochten en ook niet van diegene die het bezoek hadden aangevraagd. Dit uit privacy overwegingen.

Ook in 2017 zijn we rond gegaan! Verschillende bedrijven hebben ons gesteund door pakjes te doneren. Hier onder staan de bedrijven die wij ontzettend DANKBAAR zijn!

Jong Nederland Diessen maakt geen winst met deze actie, de opzet is ook niet om de kas te vullen!

 

 

 

KERSTSTAL AVOND

In 2014 hebben we voor de eerste keer, met de gehele vereniging, een kerststal gemaakt. De oudste groep was verantwoordelijk voor de stal, de jongere groepen voor de beelden en de decoratie. Op kerstavond was iedereen die interesse had van harte welkom om de stal te bewonderen en wat te drinken bij het kampvuur. 

Aangezien de opkomst goed was en de avond gezellig werd besloten het in 2015, '16 en '17 te herhalen. Een traditie werd "geboren"en ook in 2018 nodigen we daarom iedereen weer uit om de stal te komen bewonderen!  foto's van de vorige edities staan op:

 

KERSTSTAL PROJECT/ KERSTSTAL SPEURSPEL

Door de Coronamaatregelen konden we in 2020 geen Kerststal avond organiseren. In plaats daarvan was er een Kerststal Speurspel. Kijk HIER naar de pagina van dit Kerststal Project.

 

SLOOTJESDAG DIESSEN

Samen met de vrijwilligers van Natuur Avontuur en Hengelsport "t Turkaa organiseerden we in 2017 voor de 1e keer Slootjesdag Diessen.

Facabook pagina

Website Slootjesdag Diessen

Op de website staan foto's, verslagen en hier is ook het programma op te vinden wat gedraaid word op Slootjesdag Diessen

 

 

GOEDE DOEL DAG

In 2017 organiseerden we voor de 1e keer een GOEDE DOEL DAG. In de maand juni konden de leden gaan klussen om geld op te halen voor een goed doel, de KWF Kankerbestrijding. Begin juli konden ze op een zaterdag ochtend het geld in komen leveren en aansluiten bij het ophalen van lege statie geld flessen. We hebben een geweldig bedrag opgehaald.

Ook in 2018 organiseerden we een Goede Doel Dag. Deze keer stond ALS centraal. Theo Rommen, bekend bij de meeste leden,  heeft deze verschrikkelijke ziekte. Iedereen was weer ontzettend gemotiveerd om een bijdrage te leveren en wederom haalden we een geweldig bedrag op!