Jong Nederland Diessen

Jong Nederland Diessen is een afdeling van Jong Nederland Landelijk en hoort bij het district de Kempen. De vereniging is bedoeld voor kinderen van 4 tot jongeren van 16 jaar ( al hebben we ook een 16 plus groep).

Op de Minioren na komen de leden wekelijks samen met hun eigen leeftijd groep om activiteiten te ondernemen in de pijlers Sport en Spel, Creativiteit en Buitenleven. 

 

Locatie

De Bolster

Heibloem 3

5087 LA Diessen

Er is GEEN telefoon aanwezig op deze locatie.

Informatie over de Bolster/Huur

 

Contributie

Per maand vragen we €7,- contributie. Dit komt uit op €70,- voor een geheel seizoen. De kosten voor het groep weekendje, het zomerkamp en de district activiteiten zijn hier niet bij berekend.

De Minioren rekenen we niet als vaste leden. Zij betalen €2,- per keer dat ze komen.

 

Bijkomende kosten

Alle genoemde prijzen hier onder zijn richtprijzen.

Zomerkamp-          Van zondag tot vrijdag, 1e week van de zomervakantie zuid- €70,-

Groep weekend-    €7,- tot €10,- euro

District activiteit-    Zie agenda

 

Clubblad

Hier vind je alle Bolster Bode's

 

Vrijwilligers

Jong Nederland draait op vrijwilligers die worden bijgestaan door een aantal adviseurs. We zijn bezig met het aanvragen van een VOG voor alle vrijwilligers, De gedragscode, opgesteld door het Landelijk Bureau, is inmiddels door alle vrijwilligers ondertekend. Alle vrijwilligers volgen een introductie cursus en later ook een kamp bivak cursus.

Naast het verzorgen van de groep activiteiten zorgen wij ook voor het onderhoud van de Bolster en het bos, de organisatie van een district activiteit en de Kerststal avond. Om de contributie zo laag mogelijk te houden doen we alles low budget en zetten we ons in bij verschillende acties zoals de Hart voor Elkaar actie van de Rabobank Hart van Brabant.