Home » Agenda en activiteiten » Maxiorenactiviteiten

Maxiorendag

De Maxiorendag is een speldag wat over het algemeen buiten gehouden word. Deze ochtend word verzorgd door een afdeling binnen het district voor alle Maxioren van het district. De invulling word bepaald door de organiseerde afdeling en hoeft niet perse enkel te bestaan uit spellen. Een vossenjacht, foto speurtocht of een klein toernooi met verschillende grotere spelen behoren ook tot de opties. Inschrijven voor deze dag kan enkel per afdeling en niet individueel.

 

Maxiorenfestival

In de Tref in Hapert houden we elk jaar een Maxiorenfestival. Ook deze ochtend word verzorgt door een afdeling binnen het district. Alle ruimte worden benut voor kleine spellen die vaak linken met een leuk thema.

 

Maxiorenzwemfestijn

Een activiteit die bij veel Maxioren erg geliefd is, het zwemfestijn! In het 50 meter bad van de Tongelreep worden spellen uitgezet die met de groep gespeeld worden. Bij elk spel staan twee begeleiders en bij elke groep loopt er een vrijwilliger mee.

 

Algemene informatie Maxiorenactiviteiten

- De uitnodiging en het opgave formulier worden via de eigen groepsleiding verstuurd

- Laat waardevolle voorwerpen thuis!

- Bij een aantal activiteiten kan het zijn dat we ouders vragen om te rijden of als extra spelbegeleiding.

- Geef bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een dieet, tijdig door. Bij een aantal activiteiten word gezorgd voor bijvoorbeeld een broodje knakworst en is er ranja voor de kinderen.

- Zorg er voor dat

Maak een Gratis Website met JouwWeb